Viure l’Experiència Spoonik amb els cinc sentits

Written by GranBlau on noviembre 16th, 2015. Posted in Actualitat GranBlau

El xef Jaime Lieberman ( a la foto) conjuntament amb Jon Giraldo són les ànimes d'aquest projecte gastronòmic tan personal i experiencial.

El xef Jaime Lieberman ( a la foto) conjuntament amb Jon Giraldo són les ànimes d’aquest projecte gastronòmic tan personal i experiencial.

L’equip de GranBlau ha tingut l’oportunitat de viure l’experiència Spoonik, un espai/restaurant de cuina llatinoamericana creativa que se situa al cor de Barcelona. Un entorn acollidor, com a casa,  i una proposta gastronòmica que combina els sabors, els aromes, l’audàcia en els maridatges s perfectes, els colors… En definitiva, una experiència que es viu amb els cinc sentits i que et deixa una empremta a la memòria inesborrable .La generositat i la professionalitat se suma a les virtuts d’aquest gran equip que té com a xefs el colombià Jon Giraldo i el mexicà Jaime Lieberman i la recent incorporació a l’equip, el xef Alejandro Loaiza.

Aquestes són unes imatges de la nostra nit inoblidable a Spoonik.

Colors, Sabors, Aromes ... fan de l'experiència Spoonik inoblidable

Un dels xefs d'Spoonik, el mexicà Jaume Lieberman

Colors, Sabors, Aromes … fan inoblidable l’experiència Spoonik. Sobre aquestes línies, el xef Alejandro Loaiza, incorporació recent a l’equip Spoonik.