Temporada del peix blau. Avui, Graellada GranBlau Omega 3!!

Written by GranBlau on julio 22nd, 2014. Posted in Receptes GranBlau

 

Graellada GranBlau Omega 3. Aprofita el peix de temporada per fer un plat fàcil i deliciós.

Graellada GranBlau Omega 3- Aprofita el peix de temporada per fer un plat fàcil i deliciós.

La Recepta GranBlau que us  proposem és un plat ideal per mantenir a ratlla els nivells de colesterol i gaudir del sabor del peix de temporada, sobretot el peix blau.  És la Graellada GranBlau Omega 3.

El seitó, el salmó, l’emperador i la tonyina són peixos blaus rics en Omega 3 i ens ajuden a regular els nivells de colesterol. L’orada i el llobarro, per la seva banda, són peixos blancs amb molt poc greix.
Tots ells tenen una cosa en comú, són boníssims i amb preparacions senzilles en tenen prou per ser una delícia !

Ingredients:

  • 300 g de patata
  • Aigua Sal
  • 1 branca de farigola fresca
  • 1 gra d’all
  • 20 ml d’oli d’oliva
  • 60 g d’olivada
  • 2 fulls de pasta brick
  • 20 g de mantega
  • 30 g de parmesà
  • 4 g de sèsam
  • Puré d’olivada
  • Cruixent de parmesà
  • 4 lloms de salmó GranBlau de de 60 g
  • 8 seitons GranBlau
  • 4 lloms d’emperador GranBlau de 60 g
  • 4 supremes de llobarro GranBlau de 50 g
  • 4 supremes d’orada GranBlau de 50 g
  • 4 lloms de tonyina GranBlau de 50 g
  • Oli d’oliva Allada (oli, all, julivert) S
  • al Pebre blanc mòlt 4 g de flor de sal

Preparació

  • En primer lloc, prepareu el puré d’olivada. Peleu i talleu la patata a daus, i feu-la coure en aigua salada juntament amb la farigola i el gra d’all.
  • Una vegada cuita, traieu l’aigua, l’all i la farigola. Escorreu. Amb una forquilla aixafeu la patata i la barregeu amb l’olivada i l’oli. Rectifiqueu de sal.
  • A continuació, prepareu el cruixent de parmesà.
  • Pinteu un full de pasta brick amb la mantega desfeta, i afegiu-hi el parmesà ratllat i el sèsam.
  • Pinteu un altre full de pasta brick amb la mantega restant i tapeu i premseu bé els dos fulls. Talleu els fulls de pasta brick en forma de triangles, i enforneu-ho sobre un full de paper sulfuritzat a 160ºC fins que els cruixents estiguin ben daurats.
  • En un vas de túrmix, poseu-hi l’oli, l’all i el julivert i tritureu.
  • Pinteu els peixos d’oli, feu-los coure en un a paella o en una graella, i després retireu i salpebreu.
  • Escalfeu el puré.
  • Emplateu el puré, els peixos, l’allada i al final punxeu el cruixent de parmesà en el puré d’olivada.
  • Afegiu-hi flor de sal.

    Ja ho teniu Fishlovers!!! Bon profit!

Tags: , , , , , , ,