“Sabors Mediterranis”, de la xef Eva García de Nuclo Restaurant, a Degusta’15

Written by GranBlau on septiembre 23rd, 2015. Posted in Actualitat GranBlau, Favourite Chef

La xef Eva García treballant en "Sabors Mediterranis"

La xef Eva García treballant en “Sabors Mediterranis” durant el VIII Concurs Gastronòmic de Guardamar’15

Nuclo Restaurant presenta a Barcelona Degusta’15 (24 al 27 de setembre), el plat “Sabors Mediterranis”.  

Es tracta d’una creació de la xef de Nuclo, Eva García Carrasquilla, guardonada amb el tercer premi al “VIII Concurso de Gastronomía de la Ñora y el Langostino de Guardamar 2015” i en la qual ha participat GranBlau amb el producte.  Ara, tornem a col.laborar amb motiu de la fira Degusta. Estem molt contents de la confiança  dipositada en nosaltres per aquests grans professional i esperem que a tots vosaltres us agradi aquest extraordinari plat. 

“Sabors Mediterranis” presenta una esponja de “ñora” i tomàquet marí farcit d’ostra del Delta, llagostí i fumet aromàtic de crustacis.  Us esperem a Degusta!!!

 

"Sabors Mediterranis", una creación de l'equip de cuina de Nuclo restaurant, liderat per la seva xef Eva Garcia. El producte és de GranBlau

“Sabors Mediterranis”, una creació de l’equip de cuina de Nuclo restaurant, liderat per la seva xef Eva García. El producte és de GranBlau.

 

 

Tags: , , , ,