Qui som

Som fishlovers

Som la cinquena generació d’una família de peixaters i majoristes que sempre hem treballat colze a colze amb pescadors i cuiners. La nostra doble vessant com a peixaters i majoristes ens permet oferir-te el millor d’aquests dos mons, i ara, amb GranBlau, fem un pas endavant i et portem la millor selecció de peix i marisc directament a casa teva.

Volem compartir la nostra experiència amb totes aquelles persones que, com tu, valoren la qualitat i la frescor del producte, aprecien la seva varietat i sabors, i experimenten amb nous plats i receptes.

Som peixaters gastronòmics

Entre nosaltres, sempre diem que tenim una passió diferent, una passió salada. Tot allò que tingui a veure amb la cultura del peix ens fa vibrar i ens engresca. És per això que vam pensar que calia dignificar la figura del professional del peix. L’expert que et dóna confiança i t’assessora, que t’ofereix el millor producte i que sap com manipular-lo, perquè estima el seu ofici i perquè estima la mar.

El millor producte amb el millor servei

Després de cinc generacions dedicades al món del peix, podem oferir-te amb tota seguretat la combinació que necessites: el millor producte amb el millor servei. A més, podem fer-te arribar aquest producte diàriament a la porta de casa teva!

A GranBlau som fidels als valors de servei i qualitat que hem après des de petits i que s’expressen amb dedicació, treball, respecte a la mar i amb el nostre compromís per una vida saludable.Creiem que hi ha valors que no hauríem de perdre:

  • Saber d’on ve el peix, on l’han pescat i quina és la millor època per consumir-lo.
  • Poder cuinar el producte amb la mateixa frescor amb què ha sortit del mar.
  • Poder gaudir de la seva simfonia de sabors.

Volem ser els teus peixaters de confiança!