10 manaments

A GranBlau som molt més que peix i, a part d'oferir-te un producte de gran qualitat, volem ajudar-te a gaudir-ne al màxim.  Per això, et donem els millors consells per aprendre a tractar el peix: els 10 manaments del fishlover.

1.

Distingiràs el peix de qualitat pel seu color brillant, les brànquies vermelles i els ulls nítids i transparents.

2.

Reconeixeràs el peix fresc per la seva textura llisa i la seva olor neutra, a mar net.

3.

Conservaràs el peix a temperatures pròximes a 0-2ºC, a la zona més freda de la nevera, i sense vísceres.

4.

Congelaràs el peix a -18ºC i el descongelaràs sempre a la nevera.

5.

Congelaràs el peix durant 24 hores sempre que l'hagis de menjar cru.

6.

Couràs el peix al punt just, perquè no quedi cru ni es passi.

7.

Fregiràs el peix amb l’oli molt calent i procuraràs que la cocció duri poc temps.

8.

Cuinaràs el peix a baixa temperatura i, en el cas dels suquets, el couràs lentament.

9.

Cuinaràs cada tipus de peix amb el mètode de cocció que ressalti més el seu gust.

10.

Gaudiràs del saludable plaer de menjar peix i marisc almenys 3 cops per setmana.

EL TEU CISTELL

Comprar

UNIT.:

0

COMPRAR

TOTAL

0,00

↑  Tornar amunt

Registre correcte. En breu rebràs les nostres newsletters.

L' e-mail introduït no és correcte o bé ja es troba en les nostres bases de dades.